Aspera engines

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Author
    asperaitaly
    Participant

3

Attachments:
    asperaitaly
    Participant

Üdv.vajon vannak még Aspera motor és Tecnamotor gyűjtők vagy hobbi szerelök?Én most azt a korszakot vizsgálom amikor átalakul a cég 1982 és környéke.A Tecnamotor 1982 és 1983 van az Aspera sorozatszámát használja.A sorozatszámból lehet hozzávetöleg megállapítani a motor gyártási évét.

asperaitaly
    Participant

Ez az új szerzeményem.nincs még a burkolatot a matrica de a fémlemez az azonosítóval igen.Ez alapján ez egy Aspera bv 153.amit 1982 Ben dobnak piacra bár akkor a cég már Tecnamotor néven fut.

Attachments:
    sidevalve5
    Participant

Jó látni, hogy mivel foglalkoztál, és várom a jövőbeli bejegyzéseket.

asperaitaly
    Participant

És sikeresen megjavítva az 1982es modell.remekül zakatol Alán urat már rég láttam itt.érdekelne hogy a Tecnamotor katalógusa eredetiben is megvan?illetve vannak még brochúrái a Tecnamotor korszakból?

sidevalve5
    Participant

Sok sikert a javításhoz, és remélem sikerül újra rendesen működnie. Nincsenek brosúrám a Tecnamotor motorokról, ezek nagyon ritkák az Egyesült Királyságban. Ne is gondold, hogy láttam egyet. Köszönöm szíves prospektusajánlatát, de csak az általam birtokolt vagy dolgozni fogott motorokról van és kérek információt. Tartson naprakészen minket a motoron végzett munkával kapcsolatban.

asperaitaly
    Participant

Igen a legtöbb motort Németországban adták el.találtam az eBay egy eladó Tecnamotor műhelykönyvet az Egyesült Királyságban 10 fontért de sajnos Magyarországra nem küldi el az eladó. Pedig pont 1983 szeptemberi kiadású.ami a Tecnamotor első éveit tárgyalja .sajnálom hogy nem tudom megvásárolni.

sidevalve5
    Participant

Remélje, hogy teljes visszatérítést kap a kézikönyvért. Ha bármiben tudok segíteni, csak kérdezz. Tagja vagyok néhány Facebook-csoportnak, a tagok gyakran kínálnak kézikönyvek pdf-változatait, hogy segítsenek egymásnak. Postázhatnék valamit, de a motorok ritkák ebben az országban, úgyhogy szerintem nem sok van a kézikönyvvel. Kipróbálhatnál egy másik kezdő témát a VHGMC fórumában, de angolul küldenéd. Nem minden tag tudna számítógépe segítségével magyarra fordítani.

asperaitaly
    Participant

Köszönöm Nagy segítség lenne.de úgy a postaköltség lenne nagy.megpróbálom az eladót meggyözni hogy küldje el részemre.

Attachments:
Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.